Eficàcia, simplicitat i protecció oral. A Clínica Dental Daró sabem que no sempre disposes del temps o els diners necessaris pels tractaments blanquejadors clàssics, per això apostem per la fórmula de Whitekin, l’únic blanquejament professional que s’aplica a través del raspallat. Fàcil, oi? I tot, evidentment, sense descuidar la dentadura ni malmetre l’esmalt.

Gràcies a enzims naturals com la lactoperoxidasa, amb Whitekin s’aconsegueixen uns millors efectes blanquejadors en menys temps, a la vegada que s’actua contra la placa dental i es minimitza el risc de danyar les dents o les genives. I com s’utilitza? Molt senzill: simplement s’aplica amb els tres minuts del raspallat de dents habitual, tres cops al dia i durant tres setmanes. Tot i així, és aconsellable que abans d’aplicar el tractament es raspallin les dents amb la pasta corrent per tal d’eliminar la placa i les restes de menjar que poguessin interferir amb el blanquejament.

D’altra banda, i per potenciar els seus efectes, es pot combinar amb el col·lutori bucal o usar-lo com a reforç per millorar o allargar el tractament professional. A més a més, és un sistema que es pot utilitzar regularment, encara que recomanem que entre envàs i envàs s’estableixi un mínim de 10 dies de descans.

Amb tot, és un tractament ideal per pacients joves, amb molta sensibilitat dental o amb aversió per les fèrules, i és la millor alternativa al blanquejament professional. T’hem convençut, oi? Si tot i així vols saber-ne més, no dubtis en consultar-nos aquí! I com sempre, ens trobaràs al teu centre de referència 😉