Què diries si, després d’informar-te que has de dur ortodòncia, et diguessin que ni tu ni ningú ho notarà? Se’t canvia la cara, veritat? A Clínica Dental Daró volem veure’t el somriure sigui quan sigui, per això hem incorporat un tractament que fa invisible l’ortodòncia a ulls dels altres.

Estem parlant de l’Invisalign, un sistema molt còmode que es renova cada dues setmanes i que permet solucionar els problemes dentals en un màxim de 18 mesos, depenent de la freqüència en què es duguin els aligners, l’estil de vida de cada pacient i els objectius personals a l’hora de començar amb el tractament.

Comfortables i extraïbles, aquests aligners es fabriquen a mesura per assegurar al 100% el benestar del pacient. A diferència del que passa amb els brackets fixes, Invisalign es pot treure i posar en qualsevol moment sense que això perjudiqui el resultat final. Així, en el mateix període, aconseguiràs un somriure igual de radiant d’una manera molt més pràctica i estètica.

I en quins casos es recomana? Encara que l’acció principal és el redreçament de les dents, les seves característiques el fan apte per solucionar un ampli ventall de problemes odontològics, des de la mala posició fins a l’excessiva separació (diastema). A més a més, també disposa de complements extres per prolongar els bons resultats un cop finalitzat el tractament.

Si t’interessa, només cal que cliquis aquí o ens truquis al 972 64 32 23 per conèixer tots els detalls. Informa-te’n amb nosaltres, i aconsegueix una solució 10 per a les teves dents!