Què és una càries? Com puc tractar-la? De què parlem quan parlem de malalties periodontals? És molt habitual que, en determinats temes, ens sortin dubtes que a vegades no podem resoldre sense l’ajuda d’un professional. En odontologia, aquesta regularitat és encara més elevada, i és que la boca és un espai que, encara que no ho sembli, té moltes parts ben complexes.

I què passa quan es veuen afectades les dels nens? A partir de quina edat s’han de començar a raspallar les dents? Preguntes i més preguntes que, desde Clínica Dental Daró, volem respondre. Com sempre diem, el millor remei per a una malaltia és la prevenció: com més hàbits higiènics tinguem, més reduirem les probabilitats de desenvolupar una càries o qualsevol altre tipus de malaltia periodontal. Sabies que aquests hàbits es poden començar a aplicar a partir dels sis mesos d’edat?

asdasd

Vols saber-ne més? Per a qualsevol altre dubte, consulta o qüestió, saps que estem a la teva disponibilitat. Clica aquí o truca’ns al 972 64 32 23. Per un somriure radiant per a tu i els teus fills! 😀