Tan interminable que se’ns va fer l’espera, i tan ràpid que han passat les vacances…! Per fi hem pogut gaudir d’aquests dies de platja, descans i desconnexió que tant ens mereixíem, tot i que ara, en ple mes de setembre, toca tornar a la realitat.

A Clínica Dental Daró sabem què dur és aterrar després d’unes llargues vacances (a nosaltres també ens ha passat). Per això, us deixem un temps abans de preguntar-vos pels vostres hàbits bucodentals durant l’estiu i aprofitem per donar-vos quatre consells d’allò més útils per assumir la tornada.

1. No estiris fins a l’últim dia. Si has marxat de viatge, és molt recomanable no tornar el dia abans de començar a treballar si no vols que la tornada sigui molt més dura. Guarda’t un parell o tres de dies (si és possible) per tornar a la realitat a poc a poc, i ja veuràs quin canvi.

2. Aprofita totes les hores lliures. Sigui només una tarda, sigui durant un cap de setmana: si utilitzes el temps d’oci per sortir amb amics o anar al cine, l’arribada es farà menys pesada. Ja ho saps: quant més progressiu sigui el canvi, menys el notaràs.

3. Canvia la rutina. Usa la bici en lloc del cotxe, esmorza xocolata un cop a la setmana o actualitza la teva llista de reproducció. Qualsevol alteració, per petita que sigui, et farà veure el dia a dia amb nous ulls, i els començaràs amb més ganes i de millor humor. Apunta’t a la novetat!

4. Gairebé ho aconseguim però, encara que ens ho havíem proposat, no podem acabar aquest article sense la nostra recomanació preferida: restableix els teus hàbits de neteja i salut bucodental. Sabem que durant les vacances és fàcil relaxar-se i saltar-se alguns passos, per això encara és més important conscenciar-se que és una situació temporal. Creu-nos: les teves dents t’ho agrairan!

A més a més, hi ha qui aprofita també per fer revisions: al cotxe, al metge, al dentista… Si ets d’aquests, a Clínica Dental Daró ja t’estem esperant 😉 Benvingut setembre!