Cirurgies periodontals

La cirurgia periodontal està especialment recomanada per als següents casos:

  • eliminació de bosses residuals profundes.
  • defectes d’os per regenerar.
  • quan és necessari l’empelt de geniva per solucionar una recessió gingival i també, en el cas contrari, quan hi ha un excés de geniva o somriure gingival (cirurgia mucogingival o cirurgia plàstica periodontal).

Regeneracions òssies

En molt casos, el pacient no té prou os per col·locar els implants. Les nostres tècniques per augmentar el volum ossi solucionen la manca d’os i permeten ajustar l’implant dental amb tota seguretat.

Fenestracions

La cirurgia permet solucionar el problema de peces retingudes dins l’os amb una obertura semblant a un finestra. Aquesta tècnica permet la tracció, generalment ortodòntica, de la peça cap al seu lloc correcte.

Alçament de sinus

L’alçament de sinus maxil·lars es realitza per millorar la massa òssia del maxil·lar que poden ajudar a augmentar l’èxit dels implants dentals. La membrana del sinus s’aixeca i s’omple el buit amb el material d’empelt ossi, que arriba a formar més teixit ossi.

Extraccions quirúrgiques de cordals

L’extracció quirúrgica dels cordals (queixals del seny) és una de les més freqüents en cirurgia oral. Aquesta operació és necessària com a conseqüència de la falta d’espai al maxil·lar, l’agrupament dentari o per problemes en l’erupció correcta.