Sí, ho reconeixem: nosaltres també hem caigut en el tema omnipresent en totes les converses per aquestes èpoques, les vacances. Però és que amb la pujada de les temperatures, els xiringuitos en ple rendiment i el sol a totes hores, parlant d’una altra cosa és pràcticament impossible. Des de Clínica Dental Daró no volem que perdis l’oportunitat de gaudir d’uns bons dies de relax entres onades i sorra fina, així que et portem una selecció de les cinc platges del país que hauries de trepitjar aquest estiu.

1. Oriente de Jandía (Fuerteventura). Aquesta platja de sorra finíssima es guanya la primera posició per mèrits propis: 28km d’extensió per contemplar l’horitzó des del mirador de Pecenescal, fer surf o admirar algun dels seus múltiples barrancs.

2. S’Alga (Formentera). Aquests 700 metres de sorra són la prolongació de la cèlebre platja de Ses Illetes fins a l’illa de S’Espalmador. Tot i que l’interior és privat, les seves aigües cristal·lines i la seva torre són raó suficient per visitar-la.

3. Figueiras (Pontevedra). Si no fos per les seves fredes aigües atlàntiques, aquest racó naturista en ple parc nacional encapçalaria qualsevol top: paratges boscosos, aigües perfectes pel busseig i entorn lliure d’embarcacions. Tota una joia per al turisme sostenible!

4. Trebalúger (Menorca). Aquesta platja és la millor recompensa després d’una caminada d’una hora pels paratges de Cala Galdana i Cala Mitjana. Naturalesa en estat pur entre pinars i pedres calcàries.

5. Ensenada de los Genoveses (Almeria). Es tracta d’una inavaluable badia del parc natural del Cabo de Gata, compresa en el morró Genovès. La seva sorra blanca i fina, juntament amb la suau entrada de l’aigua, convida a qualsevol a relaxar-se. El millor? Per evitar la massificació, a l’estiu s’apliquen restriccions d’accés.

T’animes a visitar-ne alguna? Si tens ganes i temps, només et queda fer la maleta. I no te n’oblidis del raspall de dents! Recorda que durant les vacances la teva rutina bucodental no se n’ha de ressentir. Tot i així, a Clínica Dental Daró som molt previnguts, de manera que… t’esperem a la tornada 😉

Bones vacances!