desembre 2019

Torrons sense sucre per Nadal: són una opció?

desembre 11th, 2019|

Quan s’acosten les festes nadalenques, ja sabeu que us diran els vostres dentistes. I si som nosaltres, encara més: COMPTE AMB ELS TORRONS!

Com pot passar amb altres aliments i productes, creiem que els productes ‘baixos en’ o ‘zero sucres’ són més sans que els normals, i que per això no cal […]

novembre 2019

Diastema: què fer i què no fer

novembre 19th, 2019|

Però abans: de què estem parlant? El diastema és l’espai que es crea entre dues peces dentals, normalment els dos incisius centrals superiors que, més enllà de no suposar un problema greu, darrerament s’ha convertit en un fenomen estètic.

Aquestes dents separades són molt freqüents en nens amb dents de llet, però tendeixen […]

setembre 2019

Llagues bucals: com tractar-les?

setembre 17th, 2019|

Avui tractarem l’afecció de les llagues bucals, les quals, juntament amb les càries, són una de les malalties bucals més freqüents.

Es tracta d’úlceres que es produeixen a la mucosa de la boca, normalment a la part interior de les galtes, a la llengua o als llavis. Solen persistir durant uns dies, […]

juliol 2019

Què és un abscés? Símptomes, causes i com tractar-los

juliol 10th, 2019|

Es tracta d’una inflamació dolorosa en la qual s’acumula líquid infecciós (pus). S’originen quan les cavitats bucals estan irritades, ja que és quan els bacteris ho tenen més fàcil per accedir-hi i originar la infecció. És així com es formen els abscessos com a mesura per actuar de barrera i impedir que la infecció s’estengui.

juny 2019

Com cuidar la boca dels nens en cada etapa del creixement

juny 10th, 2019|

Si és important tenir bona salut en totes les etapes de la vida, també ho és gaudir d’una bona salut bucodental, fins i tot durant la més tendra infantesa.

Els  nens, des del seu naixement, travessen diverses etapes de canvis, i no hem d’oblidar que aquests canvis també es deixen veure a […]