Què taca les nostres dents? Al llarg del dia, són molt els agents que afecten el nostre esmalt i debiliten la nostra dentadura. Per descomptat, estem parlant d’agents nocius com la nicotina del tabac i les begudes ensucrades, tot i que també poden perjudicar-nos el cafè o el te, les salses i condiments dels nostres plats i algunes fruites i verdures.

Per contra, també hi ha certs aliments que, de manera natural i inconscient per a nosaltres, actuen com a protectors davant aquestes amenaces. Estem parlant de fruites i verdures riques en propietats nutritives, com la poma, o dels productes lactis.

Evidentment, i com és lògic, la millor arma per combatre problemes bucodentals és mantenir uns bons hàbits higiènics i rentar-se les dents com a mínim tres cops al dia. Tot i així, deixar de fumar, reduir la ingesta d’aliments ensucrats o beure’s el te o el cafè freds no ens anirà gens malament per mantenir les nostres dents sanes i brillants.

Però com podem tenir-les més blanques? Molt es parla de la combinació del bicarbonat sodi amb aigua o llimona com un remei casolà fàcil i efectiu i, encara que no és errat del tot, s’ha d’anar amb molt de compte, perquè en cap cas substitueix la rentada i un mal ús ens pot fer més mal que bé.

Hem de ser conscients que, encara que s’utilitzi en la majoria de pastes de dents del mercat, el bicarbonat sodi és molt abrasiu, i la seva utilització reiterada pot resultar massa agressiva pel nostre esmalt.

La nostra recomanació? Un tractament de blanquejament dental a Clínica Dental Daró! Fàcil, ràpid i adaptat a totes les butxaques 😛 Amb una sola sessió podràs revitalitzar la teva dentadura i tornar a lluir un gran somriure. T’interessa? Clica aquí i informa’t amb nosaltres.